DE CE SUNTEM ÎN ACEASTĂ INDUSTRIE

Având în spate o echipă cu o experiență de peste 20 de ani în industria construcțiilor metalice, King Steel reprezintă partenerul de încredere pentru orice proiect cu componentă metalică, fie că este vorba de expansiunea companiei dumneavoastră într-o hală nouă de producție, fie de achiziționarea țiglei metalice pentru acoperișul casei mult visate.

Pasiunea pentru această industrie, precum și dorința de a oferi clienților noștri cea mai bună soluție, atât din punct de vedere tehnic, cât și al costului, ne-a determinat să ne concentrăm eforturile de-a lungul timpului, pentru a dezvolta pe piața structurilor metalice din România o serie de sisteme inovative. Ultimul dintre acestea, profilul SIN, reprezintă o revoluție tehnică în domeniul structurilor metalice. Cu o serie de caracteristici care îi determină unicitatea la nivel mondial, sistemul bazat pe profile SIN a fost dezvoltat de liderul european în domeniu, Zeman Bauelemente. Pentru mai multe informații despre acest produs unic în România și aplicațiile acestuia, vizitează pagina Profilul SIN.

 

 

ECHIPA NOASTRĂ

team work

Echipa King Steel, compusă din specialiști cu experiență în domeniu și dintr-o structură administrativă puternică și de încredere, vă stă la dispoziție pentru a transforma nevoile dumneavoastră în construcții metalice fabricate și ridicate având în minte cel mai înalt nivel de calitate.
Întrucât punem accentul pe pregătirea tehnică și dezvoltarea profesională a echipei noastre, avem capabilitatea tehnică de a oferi un nivel înalt de specializare și complexitate al structurilor dezvoltate de noi, cât și o capacitate de producție de 200 de tone pe lună, reușind astfel să facem față nevoilor de structuri mari cu eficiență.

 

FACILITAȚI PRODUCȚIE

Cu sediul în județul Brașov, în parcul industrial din comuna Cristian, King Steel își desfășoară activitățile de fabricație într-o hală cu o suprafață de 4000 m2, echipată cu linii automatizate noi de producție, reușind astfel să acopere o capacitate de producție de 200 de tone pe lună.

 

 

Prin achiziția liniei complet automatizate de producție a profilelor din table sudate cu inimă netedă și ondulată (sistemul SIN), compania a devenit unicul producător din zona balcanică a profilelor din table sudate cu inima ondulată SIN.

Pe lângă această linie de producție inovativă, compania deține utilaje și tehnologie pentru a putea oferi soluții complete, începând cu proiectarea, realizarea procesului integral de fabricație, livrarea și montarea construcției metalice:

  • Utilaje pentru profilare prin roluire (pentru profile Z, tablă cutată, tiglă metalică)
  • Mașină de vopsire
  • Mașină CNC de debitat cu oxigaz
  • Mașină CNC de debitat cu plasmă
  • Mașină CNC de fâșiat
  • Mașină CNC de găurit
  • Presă pentru profile sandwich discontinue
  • Utilaj robotizat de sudură și producție profile SIN (profile din table sudate cu inimă ondulată)
  • Utilaje specifice montajului: automacarale, încărcătoare telescopice, năcele.

 

 

 

 

CALITATE

We are committed to upholding our most cherished values in every project and task we take on.

Etiam purus lorem, aliquet a eros sit amet, vestibulum finibus augue. Cras egestas neque vitae dui tincidunt, vitae tristique tellus volutpat. Fusce justo ante, interdum in augue in, commodo imperdiet turpis. Maecenas justo neque, efficitur sit amet scelerisque eu, ornare a justo.