King Steel deține o linie de producție automată a profilelor SIN, dotată cu o stație de preasamblare și roboți de sudură cu cititoare laser.

  Procesul tehnologic pornește prin îndreptarea inimii profilelor din tablă, cu grosime de 1.5 mmm, 2 mm, 2.5 mm sau 3 mm, după care inima se ondulează în formă sinusoidală, înainte ca aceasta să fie introdusă în stația de preasamblare. După formarea inimii sinusoidale, aceasta este debitată la lungimea dorită cu ghilotina înglobată în linia de producție. Inima sinusoidală este introdusă automat împreună cu tălpile profilului în dispozitivul de preasamblare, unde este fixat hidraulic în poziția de sudare. Robotii citesc cu un fascicol laser traseul de sudare, apoi aplică un cordon de sudură cotinuu la viteza de 1 m / min. Viteza și coordonatele de sudură se adaptează automat în funcție de grosimea materialelor care se pun in operă. Se adaugă plăcile și celelalte elemente prevăzute în componența ansamblelor cu profile SIN, apoi se aplică sistemul de protecție împotriva coroziunii.

Sunt multe motive pentru care să alegi profilele SIN în locul celor clasice

  1. Au o greutate cu până la 40% mai mică decât materialele tradiționale
  2. Costuri de fabricație sunt reduse cu 25-40%
  3. Sunt ideale pentru producția de hale cu deschideri mari (până la 45 m)
  4. Sunt ușoare, se montează rapid, sunt rezistente
  5. Vorbim de un proces 100% automatizat al producției
  6. Și de un control al calității automatizat
  7. Protejăm Natura – profilele SIN se produc la dimensiunea dorită, cantitatea de pierderi tehnologice fiind foarte mică
  8. O structură cu profile SIN este mult mai estetică

Important de reținut! Profilul SIN înseamnă costuri reduse pentru clienți, fără a compromite calitatea!

Profilele SIN se pot realiza într-o gamă variată de dimensiuni. Puteți vizualiza caracteristicile dimensionale ale profilelor SIN în următorul video:

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre ceea ce pot face profilele SIN pentru proiectele tale de dezvoltare.